Vruchtbaarheidsonderzoek
Het vruchtbaarheidsonderzoek biedt ons een volledige en gepersonaliseerde behandeling die begint met een evaluatie van uw medische toestand en voorgeschiedenis.

Een kinderwens

Het is belangrijk om te benadrukken dat tijdens uw eerste consultatie in ons centrum voor MBV de aanwezigheid van de verschillende auteurs van het ouderschapsproject essentieel is. We streven ernaar om al onze patiënten uitgebreide en gepersonaliseerde zorg te bieden, en dit omvat een rigoureuze beoordeling van uw medische situatie en uw geschiedenis.

Anamnese

We beginnen daarom met een volledige anamnese, waarbij we alle informatie verzamelen over uw gezondheidstoestand en uw kinderwens. Deze stap is essentieel voor een nauwkeurige diagnose en om een passende behandeling te kunnen aanbieden.

Aanvullende onderzoeken

Vervolgens voeren we een evaluatie uit van eventuele aanvullende onderzoeken die nodig zijn, zoals bloedonderzoek, echografie of spermogram. Deze onderzoeken stellen ons in staat om een mogelijke diagnose te bevestigen of te ontkrachten en onze behandeling dienovereenkomstig aan te passen.

Aangepaste behandeling

Ten slotte bieden we u, na het verzamelen van alle nodige informatie, een behandeling aan die is aangepast aan uw situatie. We luisteren naar uw behoeften en verwachtingen en begeleiden u tijdens uw hele traject.

Specifiek project

Als u een specifiek project heeft, staat onze secretaresse tot uw beschikking om samen met u de nodige afspraken te plannen. We zijn er om u te helpen uw kinderwens onder de best mogelijke omstandigheden te realiseren.

Ga naar de inhoud